JOHN CURE
HIVATALOS SZERZŐI OLDALA 
KÖNYVEK
Példa alcím

JOHN CURE KÖNYVEK

JOHN CURE: A GONOSZ ÚJ ARCA (regény)
​Megjelent 2015 szeptember

A holtak visszatérhetnek az élők világába? 

John Marllow, a Véres Casanova néven ismeret pszichopata, brutális kegyetlenséggel erőszakol meg  és mészárol le nyolc nőt. A sorozatgyilkos végül az FBI elől menekülve egy elhagyatott házban öngyilkosságot követ el. 

Csakhogy a vérfürdő közel húsz év múlva újra kezdetét veszi, mindössze azzal a különbséggel, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett szexuális indíttatású gyilkosságok áldozatait immáron az Interneten keresztül hálózza be a gonosz ragadozó.  
 
Joseph Church a feltörekvő író régi álma válik valóra, amikor megjelenő új regénye végre nagy sikert arat, csakhogy ezzel egy időben a felhőtlenül boldognak látszó házassága is kártyavárként omlik össze.  

Eddiet, a rémálmokkal küzdő kamaszfiút megtalálja az első szerelem. Felhőtlen, boldog szárnyalását viszont egy a túlvilágról érkező gonosz szellem árnyékolja be, aki egyre jobban az irányítása alá vonja a fiút.   

Gemsi, a fiatal és agilis nyomozónő hosszú éveket töltött az FBI fedett ügynökeként a maffiába beépülve. Mégis a legveszélyesebb küldetése most vár rá, amikor az Interneten ismerkedő sorozatgyilkosnak akar csapdát állítani. Csapatával úgy vélik egy másolós gyilkos nyomában vannak, azt nem is sejtik, hogy a gonosz lelkek is visszatérhetnek az élők világába. 
  
John Cure új könyve az élethű szereplőivel, hátborzongató hangulatával és lebilincselő történetvezetésével ismét a misztikus pszichothrillerek legjobbjai közé tartozik. 


JOHN CURE: HONTALAN LELKEK (regény)
Második kiadás megjelent 2016 június
Első kiadás megjelent 2006 november. 

​"Egy regény, amiben minden lehetséges. Egy amerikai kisváros, ahol szörnyű gyilkosságok történnek. Egy Átjáró, ami a szellemvilágot összeköti az élővel. Egy Dögkút, amiről legendák keringenek.

Clive Wallace kiegyensúlyozott, idilli kapcsolatban él feleségével, Susannával, és két kisfiával, Timmel és Robinnal. Megszokott életük azonban váratlan fordulatot vesz, amikor a kisvárosban gyerekek tűnnek el nyomtalanul, miközben a szüleiket könyörtelenül lemészárolják. 

Egy borús délutánon Tim és két barátja sárkányt eregetni indulnak a közeli tisztásra, nem is sejtve, hogy halálos veszély leselkedik rájuk. 

Jack Homa, a város öregedő seriffje, próbál a rejtély megoldására bukkanni, azonban egyre nyilvánvalóbbá válik számára, hogy a kisváros lakói sötét titkot őriznek a múltból. 

Mindeközben Clive-nak szembe kell néznie szörnyű rémálmaival, és eltitkolt múltjával, hogy a családját megmenthesse a borzalmaktól.

De kicsoda Gerald, aki kezében egy véres csákánnyal bújik meg a sötét árnyékban? És mit akarnak Robintól a halott gyerekek szellemei?

A Hontalan lelkek egy olyan hátborzongató misztikus thriller, ami a 80-as és 90-es évek nagysikerű horrorfilmjeinek a Rémálom az Elm utcában, a Péntek 13, és a Kampókéz , hagyományait viszi tovább, és ötvözi napjaink kísértethistóriáival. John Cure legutóbbi regénye: A gonosz új arca, hetekig vezette a Bookline Horror&Thriller kategóriájának sikerlistáját. 

És felcsendül egy mondóka:
gyerekek lelke, sötét az este
este, este, a gyereket leste
leszállt az éj, minden sötét
Gerald eljön a gyerekekért"JOHN CURE: ELTEMETVE (novellák)
Megjelent 2015-ben.  

A könyvben olvasható elbeszélések megegyeznek a 2007-ben megjelent "Pirkadatra várva" című Tinta-Klub antológiák kiadványban olvashatókkal. 

Három misztikus John Cure novella: 
• A vámpír anatómiája
• Az utolsó szál
• Eltemetve

Az Eltemetve című e-könyvem ingyenes olvashatod ide kattintva!


JOHN CURE © 2014 - 2016 Minden jog fenntartva!