JOHN CURE
HIVATALOS SZERZŐI OLDALA 
AKTUÁLIS KÖNYV: A GONOSZ ÚJ ARCA 
Példa alcím

„John Cure a misztikus pszichothriller fenegyereke." (Euforia Magazin)JOHN CURE: A GONOSZ ÚJ ARCA
PSZICHOTHRILLER 
​​A holtak visszatérhetnek az élők világába? 

John Marllow, a Véres Casanova néven ismert pszichopata, brutális kegyetlenséggel erőszakol meg  és mészárol le nyolc nőt. A sorozatgyilkos végül az FBI elől menekülve egy elhagyatott házban öngyilkosságot követ el. 

Csakhogy a vérfürdő közel húsz év múlva újra kezdetét veszi, mindössze azzal a különbséggel, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett szexuális indíttatású gyilkosságok áldozatait immáron az Interneten keresztül hálózza be a gonosz ragadozó.  
 
Joseph Church, a feltörekvő író régi álma válik valóra, amikor megjelenő új regénye végre nagy sikert arat, azonban ezzel egy időben a felhőtlenül boldognak látszó házassága kártyavárként omlik össze.  

Eddiet, a rémálmokkal küzdő kamaszfiút megtalálja az első szerelem. Felhőtlen, boldog szárnyalását viszont egy a túlvilágról érkező gonosz szellem árnyékolja be, aki egyre jobban az irányítása alá vonja a fiút.   

Gemsi, a fiatal és agilis nyomozónő hosszú éveket töltött az FBI fedett ügynökeként a maffiába beépülve. Mégis a legveszélyesebb küldetése most vár rá, amikor az Interneten ismerkedő sorozatgyilkosnak akar csapdát állítani. Csapatával úgy vélik, egy másolós gyilkos nyomában vannak, azt nem is sejtik, hogy a gonosz lelkek is visszatérhetnek az élők világába. 
  
John Cure új könyve az élethű szereplőivel, hátborzongató hangulatával és lebilincselő történetvezetésével ismét a misztikus pszichothrillerek legjobbjai közé tartozik. 

• Kiadvány ára: 2.990 Ft 
• Akciós ár: 2.542 Ft
• Méret: 130x200 mm  
• Terjedelem: 328 oldal
• Kötés: Keménytáblás, cérnafűzött  
• Kiadó: Mogul Kiadó 
• ISBN 978-615-80272-0-5EGY IZGALMAS THRILLER KARÁCSONYRA!
A nagy sikernek köszönhetően a könyv már csak korlátozott számban rendelhető!

Keresd a Líra és Libri könyvesboltjaiban vagy
rendeld meg most a
BOOKLINE-on 15% kedvezménnyel
és lepd meg vele szeretteidet karácsonyra! Kiknek ajánljuk a Gonosz új arcát?
Azoknak...
- akik szeretik a feszes tempójú, gyors sodrású könyveket
- akik izgalmas, hátborzongató történetekkel szeretnek kikapcsolódni
- akik szeretik a krimiket, misztikus thrillereket, lélektani horror történeteket
- akik szeretnének egy izgalmas misztikus történet segítségével kiszakadni a hétköznapokból

Kiknek NEM ajánljuk? FIGYELMEZTETÉS!
A könyvet 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
A könyv a nyugalom megzavarására alkalmas szövegeket és leírásokat is tartalmaz.  Kicsoda John Cure?
John Cure első könyve Hontalan lelkek címmel néhány évvel ezelőtt jelent meg és azonnal nagy sikert aratott. A misztikus thriller és a lélektani horror műfaj kedvelői hamar kedvenceik közé emelték az író könyvét, ami azóta több ezer példányban két újabb kiadást is megélt, jelenleg pedig csak antikváriumokban bukkan fel néha a kiadvány, de olyankor is az eredeti bolti ár kétszereséért kínálják.

John Cure történetei a könyvesboltokban méltán kaptak helyet Stephen King könyvei mellett. Több hazai sajtómegjelenésben pedig a „pszichothriller fenegyerekének” emlegették a szerzőt. John Cure történeteiben mellőzi az üresjáratokat, leírásai filmszerűek, szókimondóak. A nyomasztó légkör megteremtése mellett könyörtelenül adagolja a feszültséget, amit olykor könnyed humorral vagy épp mélyről feltörő, ösztönös szexualitással old fel.

Az írás mellett sikeres üzletemberként tevékenykedik. Néhány évig egy paranormális eseteket kutató szervezet vizsgálatvezetőjeként is dolgozott. Mindemellett a hadsereg műveleti tartalékosa, valamint a Nemzetközi Rendőr Szervezet tiszteletbeli tagja.  KRÓNIKÁS A SÖTÉTBŐL
Interjú John Cure-ral a PRAE.HU műveszti portálon
RAE.HU: Első regényed – Hontalan Lelkek – 2006-ban jelent meg, rögtön nagy sikert aratott, jók voltak az olvasói visszajelzések, Stephen Kinggel kerültél egy polcra. Azt hiszem, evidens az első kérdésem: miért kellett ennyit várni?
John Cure:
Valójában több dolog játszott közre. Az íráshoz nálam nem kapcsolódik megjelenési kényszer: ez szenvedély, a saját örömömre írok. Ha úgy tetszik kiírom a vágyaimat, félelmeimet, tapasztalatimat és természetesen a gondolataimat olyan témákban, melyek foglalkoztatnak. Az szerencsés helyzet, hogy mindezzel több ezres olvasótábort találtam magamnak. Első regényem esetében jó pár kiadói ajánlatot visszautasítottam, mert nem éreztem, hogy kellően gondos nevelőszülei lennének a gyermekemnek. Most sem akartam olyan megjelenést, amit nem tudok megfelelően nyomon követni. Mivel nem vagyok főállású író, egyéb kötelezettségeim nagyban korlátozták volna az elképzeléseim maradéktalan valóra váltását. Szeretem rajta tartani a szemem a folyamatokon, és ha szükséges, akkor korrigálni, problémát megoldani. Az első könyvem átlagon felüli eladása szintén ennek volt köszönhető. Ha kellett, személyesen mentem be az ország legnagyobb terjesztőjéhez is, hogy a könyvem megfelelően legyen a boltoknak kiajánlva.


Mit írtak a kritikák és az olvasók John Cure új könyvéről?

"Nem árulom el a krimi végét, csak annyit belőle, hogy a történetnek ez a Cure-féle lecsengetése tetszett! Utálom a happy endet, nos, jelen esetünkben nincs az az író, aki ezt kibírná hozni a könyvből. Mégis a vérdráma helyett ott van az epilógusban a viszonylagos megnyugvás. Sőt, mintha az újra felkelő nap sugarai, halványan bár, de ott cikáznának az ég aljân. Mindenestre ennél pozitívabbat aligha lehetett volna kihozni az előzetes paraméterekből. A gonosz új arca a halálról szól, mégis olyan, mint maga az élet!"  (Royal Magazin)

"Engem megvett kilóra, tűkön ülve várom már a következő könyvét, illetve hogy hozzájuthassak az előzőhöz. Ritka az olyan könyv, amit két nap alatt darálok le, de ez tipikusan az a könyv volt. Egyszerűen rabul ejtett, nem tudtam letenni. Olvastam itthon, a buszon, az iskolában órákon, szünetekben, szalagavatós énekpróbán éneklés közben, egyszóval mindig, amikor sikerült egy-két percet elcsalnom, ezt a könyvet bújtam. Valamiért úgy érzem, hogy megérintette a lelkemet, teljesen hozzám szólt."  (Egy könyvfüggő vallomásai blog)

"Le a kalappal az író előtt, mert annak ellenére, hogy nem terepem a brutalitás, megfogott a stílusával. Oly' mértékben filmszerűen írt le mindent, hogy konkrétan a szemem előtt láttam minden egyes jelenetet. (és hát a pszichothrillereket szeretem nézni) Amit még nagyon kedveltem, az az, hogy kis dózisokban adagolta az olvasónak az információt..."  (KockaCica Könyves Blogja
)

"A gonosz új arca egy magával ragadó, izgalmas és fordulatos történet, amelynek minden egyes sorát elhiszi az olvasó. Szerintem azért van a nagy hatással az emberre, mert a szereplők nagyon jól kidolgozottak, realisztikusak. E mellett a történetbe a hétköznapi élet problémái is bele vannak építve, amely még jobban erősíti azt az érzést, mintha a valóélet eseményeiről olvasnál. Az író a véres jelenetek mellett szívmelengetően ír Joseph és Edward kapcsolatáról, illetve némi humoros részt is csempészett a brutális jelenetek közé. Tehát, a történetnek van egy sajátos, borzongató hangulata, amelyet megkoronáz az események által kialakult feszültség is."  (The Book World Blog

"Érdekes atmoszféra, látványos leírások és kidolgozott karakterek jellemzik a történetet. Ajánlom mindenkinek, aki borzongásra vágyik. Ideális olvasmány esősebb napon egy finom kávé társaságában. A félelem garantált." (Könyvlelő Blog

"Imádom! Egy véletlen folytán találtam az íróra és a első könyvére…Olyanok a könyvei mint a csokoládé…súlyos függőséget okoznak! :) Izgalmas,magával ragad és némi humorral fűszerezve,lehetetlen le tenni. Remélem még sok ilyen csemegét olvashatok tőle..."  (Csajáginé Anett) 

"Első könyv, amit John Cure-tól olvastam és remélem lesz még sok az elkövetkező években. Nekem nagyon tetszett. Izgalmasan megírt történet erotikával és humorral fűszerezve. Nagyon tetszett, ahogy több szálon fut a történet és az időben váltakoznak az események, szerintem így még kíváncsibbá téve az olvasót. Egyfolytában késztetést éreztem, hogy a végére lapozzak, szóval inkább mohón olvastam és sajnos nagyon hamar a végére értem. Hiába ismerem a befejezést, többször fogom még olvasni. Mindenkinek bátran ajánlom! Olvassátok, szeressétek! :)" (Solti Mónika)


"Egyszerűen imádtam! Könnyen olvasható, izgalmas és eredeti. Átéltem a szereplők érzéseit, viharait és szinte megjelent előttem a történet. Élveztem minden egyes sorát!  És bízom benne, hogy Gemsi és Michael története folytatódik, ahol a korlátok leomlanak." (Fésüs Veronika)

"John Cure előző könyvét is imádtam, hát még ezt! Hihetetlen, hogy egy könyv mennyire rabul tudja ejteni az embert! Minden műfaj kedvelőnek ajánlom, és nem túlzok… szerintem több csillagot érne! ;)" (Páger Mercédes)


Olvasói Galéria 

Vallom, hogy nem létezhet író olvasók nélkül és nincs nagyobb hajtóerő az alkotás legküzdelmesebb fázisaiban, mint a Kedves Olvasóim szeretete. Fantasztikus érzés, amikor néhány kedves sorral, olvasói élményekkel leptek meg, sok esetben fotókat is mellékelve. Köszönöm nektek, hogy vagytok, mert nélkületek én sem lennék!


Ha te sem szeretnél lemaradni az év egyik legizgalmasabb misztikus thrilleréről, akkor keresd a Libri és a Líra könyvesboltjaiban, vagy rendeld meg most online 15% kedvezménnyel mindösszesen 2542 Ft-ért!


JOHN CURE © 2014 - 2016 Minden jog fenntartva!