JOHN CURE
A MISZTIKUS ERŐK KRÓNIKÁSA 
AKTUÁLIS KÖNYV: Rekviem egy halott lányért
Példa alcím

"John Cure Magyarország legolvasottabb és legnépszerűb
​horror és pszichothriller írója."JOHN CURE: Rekviem egy halott lányért  
HORROR & PSZICHOTHRILLER 
Enigma Könyvek, 2017


Információk:
448 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9789631294163

Összefoglaló:
"Robin Wallace néhány év távollét után végzős egyetemistaként tér vissza Edgar's Hillbe. Megérkezését követően egy halott lány szelleme különös üzenetekkel kér segítséget tőle. 

Shelly Hewitt színleg boldog, kiegyensúlyozott családban él férjével és kislányával. De mindez csak a látszat, a felszín alatt szörnyű titkok bújnak meg. Kislánya, a négyéves Becky egy olyan "rossz bácsiról" kezd mesélni, akit a felnőttek nem látnak, pedig napok óta ott van velük a házban. 
Shelly egy léleklátót kér fel, hogy tisztítsa meg a házat az ártó szellemtől. Úgy tűnik, hogy Roxanne szertartása sikerrel jár, ám az események mégis pokoli fordulatot vesznek. 

Egy brutális gyilkosság képe rajzolódik ki előttük, ami összefügg a kisváros szörnyű múltjával, és az elátkozott dögkúttal. A cél érdekében Robin, Shelly és a léleklátó Roxanne szövetségre lépnek, de az idő előrehaladtával a túlélésük esélye rohamosan csökken. 

És felcsendül egy mondóka...

John Cure a feszültségkeltés mestere, Magyarország legnépszerűbb horror és pszichothriller szerzője. Új regénye hátborzongató utazás a túlvilági erők világába. A Rekviem egy halott lányért nem csak az év legjobban várt horrorkönyve hazánkban, de minden eddigit felülmúló, hátborzongató ideglelést kínál a misztikus thrillerek kedvelőinek."JOHN CURE NEGYEDIK HÁTBORZONGATÓ SIKERKÖNYVE!
A nagyszámú előrendelésnek köszönhetően a könyv máris csak korlátozott számban kapható!

Használd ki a Bookline kedvezményét! 
​Rendeld meg most mindösszesen
2294 Ft -ért! Kiknek ajánljuk a Rekviem egy halott lányért című könyvet?
Azoknak...
- akik szeretik a feszes tempójú, gyors sodrású könyveket
- akik izgalmas, hátborzongató történetekkel szeretnek kikapcsolódni
- akik szeretik a krimiket, misztikus thrillereket, lélektani horror történeteket
- akik szeretnének egy izgalmas misztikus történet segítségével kiszakadni a hétköznapokból

Kiknek NEM ajánljuk? FIGYELMEZTETÉS!
A könyvet 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
A könyv a nyugalom megzavarására alkalmas szövegeket és leírásokat is tartalmaz.  
Kicsoda John Cure?
John Cure misztikus lélektani thrillereket jegyző magyar író. 

Gyermekkorát igazi nyírségi mezítlábas kisfiúként élte. Tehetsége és vonzalma a művészetek iránt nagyon korán megmutatkozott, ahogy kiváló kommunikációs és szervezőkészsége is. 

Kalandos és lázadó ifjúságát követően művészeti, diplomáciai, és katonai tanulmányokat folytatott. 2001-től néhány évig népszerű rajzfilmek tervezésében működött közre rajzfilm- mozdulattervezőként, majd animációs rendezőként reklámfilmeket is készített. Közel tíz évig hazai és nemzetközi kommunikációs cégek operatív menedzsereként és vezetőjeként dolgozott, majd egy nemzetközi információs ügynökséget irányított. 

Napjainkban az írás mellett sikeres üzletemberként tevékenykedik, mindemellett egy védelmi-belbiztonsági szervezet főigazgatója, ahol többek között nemzetbiztonsági szakterületen folytat tudományos kutatásokat.  A Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) és a Magyar Hadtudományi Társaság (MHTT) tagja, valamint a Nemzetközi Rendőr Szervezet tiszteletbeli tagja.

John Cure köztudottan nagy állatbarát hírében áll, kutyákat és macskákat mentő szervezeteket támogat, valamint aktívan segíti a munkájukat. Vidéki otthonában ő maga is tucatnyi cicáról és kutyusról gondoskodik, akiknek nagy részét az utcáról, a biztos halál elől mentette meg.

Az írás mellett igazi kikapcsolódást nyújt számára a természet, a nyírségi vidéki élet. Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik az olvasás, a természetjárás, az aktív sportolás: futni jár, valamint közel húsz éve űz különböző küzdősportokat. (Thai-boksz, K1, katonai közelharc) 

Jelenleg Magyarország legolvasottabb és legnépszerűb horror és misztikus thriller írója. A Rekviem egy halott lányért  (a Hontalan lelkek, a Gonosz új arca, és a Fekete esernyős férfi után) az író negyedik regénye.KRÓNIKÁS A SÖTÉTBŐL
Interjú John Cure-ral a PRAE.HU műveszti portálon
RAE.HU: Első regényed – Hontalan Lelkek – 2006-ban jelent meg, rögtön nagy sikert aratott, jók voltak az olvasói visszajelzések, Stephen Kinggel kerültél egy polcra. Azt hiszem, evidens az első kérdésem: miért kellett ennyit várni?
John Cure:
Valójában több dolog játszott közre. Az íráshoz nálam nem kapcsolódik megjelenési kényszer: ez szenvedély, a saját örömömre írok. Ha úgy tetszik kiírom a vágyaimat, félelmeimet, tapasztalatimat és természetesen a gondolataimat olyan témákban, melyek foglalkoztatnak. Az szerencsés helyzet, hogy mindezzel több ezres olvasótábort találtam magamnak. Első regényem esetében jó pár kiadói ajánlatot visszautasítottam, mert nem éreztem, hogy kellően gondos nevelőszülei lennének a gyermekemnek. Most sem akartam olyan megjelenést, amit nem tudok megfelelően nyomon követni. Mivel nem vagyok főállású író, egyéb kötelezettségeim nagyban korlátozták volna az elképzeléseim maradéktalan valóra váltását. Szeretem rajta tartani a szemem a folyamatokon, és ha szükséges, akkor korrigálni, problémát megoldani. Az első könyvem átlagon felüli eladása szintén ennek volt köszönhető. Ha kellett, személyesen mentem be az ország legnagyobb terjesztőjéhez is, hogy a könyvem megfelelően legyen a boltoknak kiajánlva.


Mit írtak a kritikák és az olvasók John Cure új könyvéről?


"Voltatok már úgy, hogy elolvastatok egy könyvet és utána percekig, vagy akár órákig leesett állal, döbbenten meredtél magad elé? Na én így voltam ezzel a könyvvel. Nem egy gyenge olvasmány, és sok esetben felkavaró és félelmetes! Hatalmas hatással bír a lélekre és az elmére! Számomra ez a könyv világszínvonalú!" (Anarchia Könyvblog)

"Itt éreztem azt, hogy az író megtalálta a hangját, amivel a későbbiekben is sok rémisztő történetet fog majd elmesélni az olvasói számára. Több szálon fut a cselekmény, ami a végére összeér, és mindenki egy helyre érkezik meg a lezáráshoz. A folyamatos szereplőváltás jól kidolgozott, mindenkinek meg van a saját motivációja. A párbeszédek nagyon életszerűek." (Bizzarium Magazin)

"Nálam a Rekviem egy halott lányért most mindent vitt. Hátborzongatóan jó volt. Fordulatos, izgalmas, letehetetlen. Abszolút kedvenc!" (Chrissie, Moly.hu)

"A borító alapján, amit kissé klisésnek éreztem ránézéskor, nem vártam túl sokat. De ahhoz képest meglepően jónak találtam. Izgalmas volt és voltak benne valódi, meglepő fordulatok. Ez egy tök jó könyv!" (imi33, Moly.hu)

"Imádtam! Letenni se bírtam, izgalmas elejétől a végig." (Kiss Zsuzsanna)

"Iszonyatosan izgalmas a könyv! Benne van minden,amikért horror filmeket nézek,de nem így egyben, ahogy a könyv leírja a történéseket,fantasztikus volt olvasni! A Rekviem egy halott lányért olvasása közben nem tudnak az idegek lazulni." (Petrovszkyné Éva)

"Fantasztikus! A szerző eddigi legjobb regénye." (Katona Era)

"Fantasztikus ismét egy letehetetlen izgalmas olvasmány imádom." (Kovácsné Gergely Andrea)

"Azt kell mondjam, hogy ez a könyv hihetetlenül jó! A Hontalan lelkek is tetszett, de ez! Végig fent tartotta az érdeklődésemet. Végig lehet izgulni, hogy hogyan alakul!" (Airamanna77, Moly.hu) 

"Nagyon vártam, és nem okozott csalódást. Aki szereti a borzongást, a feszültséget, annak remek választás ez a könyv!" (Farkasné Ági)

"Újabb zseniális és maradandó alkotás született titkokkal és izgalmakkal. Aki szereti ezt a műfajt, annak remek választás ez a regény!" (Bettina0326, Moly.hu)

"Ez a könyv olyan volt, mint amikor kap az ember egy táblával a kedvenc limitált csokoládéjából. Az elején még sok van, és lehet habzsolni, a közepénél úgy vagy vele, hogy lassan abba kéne hagyni, mert el fog fogyni, de valamiért az utolsó kockák a legfinomabbak..." (Kremp Laura)


Olvasói Galéria 

Vallom, hogy nem létezhet író olvasók nélkül és nincs nagyobb hajtóerő az alkotás legküzdelmesebb fázisaiban, mint a Kedves Olvasóim szeretete. Fantasztikus érzés, amikor néhány kedves sorral, olvasói élményekkel leptek meg, sok esetben fotókat is mellékelve. Köszönöm nektek, hogy vagytok, mert nélkületek én sem lennék!


Ha te sem szeretnél lemaradni az év egyik legizgalmasabb misztikus thrilleréről, akkor keresd a Libri és a Líra könyvesboltjaiban, vagy rendeld meg most online kedvezménnyel mindösszesen 2294 Ft-ért!


Nemzetközi babérokra tör a magyar bestselleríró?
John Cure interjú (Videó) 
​2017 első napjaiban a Víg-Kend című műsorban John Cure, a hazai horror és thriller műfaj sikerlistás írója beszélt alkotásról, sikerekről, és a közeljövő terveiről.


Használd ki a LÍRA -15%-os extra kedvezményét!
​Rendeld meg most! 


JOHN CURE © 2014 - 2018 Minden jog fenntartva!